Arculattervezés

Szállodánk megjelenése rengeteget számít! Egy szálláshely arculata kiemelt fontosságú kiindulópont a későbbi marketing tevékenységek felé. Jobban megjegyezhetővé válik, a reklámkampányok kreatív elemeit is könnyebb lesz elkészíteni.

 

arculattervezés

Összetett munka, egységes koncepció

Egy szálláshely arculatának a megteremtése többszörösen összetett feladat. A tervezés során figyelembe kell venni a ház és a környék megjelenését, adottságait, a célcsoportot, a szolgáltatások összetételét. Az egységes megjelenés ugyanis a vendégszerzés, és a visszatérő vendég megtartás folyamatának és annak költségeinek megkönnyítésére is szolgál.

Egységben minden egyszerűbb, hatékonyabb

Ha belegondolunk, mennyivel jobban emlékszünk egy reklámra az utcán, egy hirdetésre egy újságban, és mennyivel jobban felkelti érdeklődésünket egy reklámbanner a neten, ha már rémlik, hogy láttuk valahol motívumait, vagy ismerősen cseng a szlogenje. Ezt az elvet kell tekintettel lenni, amikor reklámját, szórólapját, logóját tervezi. Az egység megteremtésével költséget takarít meg, mert hatékonyabbak lesznek kampányai, sikeresebbek hírlevelei.

Szállásoknak máshogy

Egy szálláshelynek másban kell gondolkoznia, mint egyéb iparágaknak. Egy szállásnál ugyanis a környezethez, illetve magához az épülethez is alkalmazkodni kell az arculattervezés során. Fontos a bizalom kialakítása, valamint a nyaraláshoz, vagy éppen az üzleti úthoz társuló légkör megteremtése. Ennek a kialakított képnek minden elemben meg kell jelennie, a honlaptól a lakberendezésen keresztül a nyomdai termékekig.

Mi ennek a megjelenésnek az egységes elvégzését tűztük ki célul! Egy kézben tudjuk elvégezni mindazt, ami egybe tartozik.