Névjegykártya

A névjegy a tulajdonosa és a szálláshely megtestesítője is, így mindkettőt képviselnie kell. Mindehhez átláthatónak, igényesen rendezettnek kell lennie.

nevjegykartya

Mi kerüljön a névjegyre?

A névjegy tartalmazza a tulajdonos nevét, telefonos elérhetőségeit (esetleg a címét), e-mail címét, a szálláshely logóját, arculati elemeit (de nem tolakodóan), valamint a honlap címét. A névjegy másik oldalára vagy a névjegy angol változatát, vagy figyelemfelkeltő marketing felületet lehet elhelyezni.  (Mi a honlap hírlevelét hirdetjük ingyenes tippekkel).

Több névjegy

Egy emberhez több névjegy is tartozhat. Lehet külön nyelvekre tagolni, illetve különböző tevékenységekre bontani, mint például a cateringel foglalkozó szakember névjegyére az ehhez kapcsolódó tevékenység hirdetést lehet beilleszteni.

A névjegy mérete

Egy szabványos névjegy mérete 9x5 cm. Érdemes ebben gondolkozni, mert a névjegykártyatartókat ebben tervezik.

Hogyan készítjük el névjegyét?

Névjegyet azon ügyfeleinknek készítünk, akikkel folyamatosan együtt dolgozunk. Az arculat alapján tervezzük meg, és szabjuk személyre a cég minden dolgozója számára. Szívesen adunk ötleteket a hátoldalra, és hogyan tudja összekapcsolni egy figyelemfelhívásra.