Szállodai katalógus

Szállodai szolgáltatásokat bemutató füzet jó szolgálatot tud tenni, hiszen bemutathatjuk vele szálláshelyünket.

 

Szállodai szolgáltatások katalógusa

A szálláshelyek ugyan nem adnak el termékeket, amiknek katalógus kellene, de szolgáltatásikat bemutató füzetre szükség van. A brossúra segítségével a vendég jobban átláthatja a masszázs, vagy egyéb kiegészítő szolgáltatások listáját, és a képekkel illusztrált kiadványtól nagyobb kedvet kap azok igénybe vételére.

Illusztráció és leírás

A szolgáltatást képekkel és szöveggel leíró katalógus a szemléltetés eszközével élve felkelti az érdeklődést, így a vendég a recepciónál már konkrét kérdésekkel fordulhat. A folyamat megkönnyíti a vendég, és a recepció dolgát is, hiszen az előzetes felvilágosítás hatására gördülékenyen megy a választás, így időt spórol meg a munkaerőnek.

Értéknövelés

Egy igényes kiadvány a szolgáltatás egészének az értékét növeli, hiszen a vendég érzékeli, hogy törődnek vele. A katalógusban lévő kupon elhelyezésével újabb csalogató eszközt vethet be, növelve a fogyasztási kedvet. Egy egy érdekes cikkel a vendég idejét is jobban kitöltheti, tudása gyarapításával ismételt jó érzéssel gazdagíthatja ottartózkodását.

A környék látnivalói

Amikor nem csak a szállás, hanem a környék látnivalóit, szolgáltatásait is bemutatja, újfent plusz információkkal, a nyaralás jobbá tételében működik közre. A bemutatott szolgáltatások szolgáltatóival történő megállapodás akár a katalógus árát is fedezheti.