honlapkészítes tudástárHonlapkészítés tudástár szállásoknak

Szállodai honlap egy erős értékesítési eszköz, ami a teljes értékesítési stratégiáját támogatja.

Vendégei, honlapjára utazási célokkal érkeznek. Honlapkészítés tudástár segítségével igényeiket kielégítő, és tetszésüket a foglalás irányába segítő megoldásokkal tudja várni őket. 

Erről tanulhat itt:

  • Rálátást kap a honlapkészítés alapjaira

  • Megismerheti a honlap alapvető funkcióit

  • Tervező cégválasztáskor felkészültebb lesz

Flash honlap

Mára egyre kevésbé használt technológia. Mozgó elemek, animált honlap. Ezt jelenti a flash technológia. Teljes honlapra ritka esetekben ajánljuk, de szállodai honlap esetében sokszor kell alkalmazni panorámaképek, vagy videók megjelenítéséhez. Foglalásösztönző vizuális hatások érhetőek el, így édemes alkalmazni a lehetőséget. A flash honlap funkcióiról előnyeiről és hátrányairól is bővebben írok.

Bővebben: Flash honlap

Honlap design

Rettenetesen el lehet rontani egy honlapot a designal. Itt nem csupán az ízléstelenségről van szó, hanem arról, mit szeret a látogató, hogy érzi jól magát és milyen információt mikor kap meg. Ezek mind-mind a honlap design részei, és a gyakorlati megvalósítás előtt a monitoron alakulnak ki. Minden elemnek összhangban kell lennie a célokkal, és az szállás arculatával, akkor lesz a honlap design hatékony is, nem csak szép!

Bővebben: Honlap design

Honlap elemzés

Egy honlap elemzés megmutatja a múlt hibáit, a konkurencia módszereit, és a teendőket, melyeket el kell végezni egy honlap felújításához, vagy az egész marketing szemlélet átfogalmazásához.

Bővebben: Honlap elemzés

Honlap előkészítése

A honlap előkészítése nélkül ne vágjunk bele új honlapunk megvalósításába! A biztos alapot a konkurencia- és saját honlap elemzése, a Google listáinak és saját látogatói szokások elemzése adja. Ezek alapján olyan struktúrát készíthetünk, ami látogatott honlapot, elégedett látogatókat eredményez.

Bővebben: Honlap előkészítése

Honlapkészítés menete

Máshogy készül egy oldal, ha már volt honlapja, és máshogy, ha még nem. Mindenképp szükség van viszont egy alapos stratégiai tervezésre mielőtt a megvalósításhoz látnánk. A folyamat tehát: vizsgálat, tervezés, kivitelezés, utómunkálatok. Hogy néz ki pontosabban? Leírjuk Önnek a honlapkészítés menetét.

Bővebben: Honlapkészítés menete

HTML

Az Internetre készült "programozási "nyelv, aminek segítségével honlapokat készíthetünk. A honlapok készítésének alapja, segítségével feldobhatja oldalait, érdemes kicsit megismerkednie vele, ha honlapját Ön kezeli.

Bővebben: HTML

Keresőbarát honlap

Mindennek az alapja egy keresőbarát, jó felépítésű honlap. Alapok hiányában ugyanis később kétszer annyi munkába kerül a korrekció.

Bővebben: Keresőbarát honlap

Kezelhető tartalom, adminisztrációs felülettel

Egy szállodai honlap gyakran változik. Kezelőfelületünkön Ön minden tartalmat módosítani tud, méghozzá egyszerű szövegszerkesztő segítségével! Nem kell várnia, amíg a webmester visszajön a nyaralásból! Étlap, itallap módosításokat, új akciókat bármikor bárhonnan feltölthet. Milyen előnyök várják még? Itt bővebben is írunk a kezelhető adminisztrációs felület tulajdonságairól!

Bővebben: Kezelhető tartalom, adminisztrációs felülettel

Konverzió a szállások honlapjain

A mai üzleti környezetben olyan internetes jelenlétre van szüksége egy szálláshelynek, ami nem pusztán egy megjelenést biztosít, hanem az értékesítést támogatja. Egy szálláshely honlapkészítése során gondolunk kell a vendégek számának növelésére, így a honlap népszerűsítésére, és a látogatók vendéggé konvertálására. Találgatások helyett a vendégszerző honlapok eredményességét konverzióval számszerűsítsük.

Bővebben: Konverzió a szállások honlapjain

Saját honlap minden szállásnak

Ingyenes tárhely nem bizalomgerjesztő! Legyen saját honlapja, annak minden előnyével: saját e-mail címmel, domainnévvel, és egyszerűen kezelhető tartalommal, funkciókkal! Miért? Saját honlapra több száz okot tudnék felsorolni, de itt csak párat írtam le.

Bővebben: Saját honlap minden szállásnak
ÍRJ MOST, ÉS KEZDJÜK EGY INGYENES BESZÉLGETÉSSEL

Írj nekünk üzenetet!