Honlapkészítés alapfogások,
mert a szállásod online lelke a weblap

honlapkészítes tudástárSzállodád vagy vendégházad honlapja online megjelenésed lelke. Itt szerezheted legolcsóbban vendégeidet és a teljes értékesítési stratégiádat támogatnia kell.

Vendégeid, honlapodra konkrét célokkal érkeznek. Neked is megvannak a konkrét céljaid, hogyan alakítod őket vendéggé?

Honlapkészítés tudástár-ban a foglalás irányába terelő megoldásokat mutatok

Erről szerezhetsz nélkülözhetetlen tudást:

  • Rálátást kap a honlapkészítés alapjaira

  • Megismerheted a honlap alapvető funkcióit, melyek segítségéedre lesznek

  • Tervező cég választáskor felkészültebb leszel

Foglalási felület kialakítása

Honlapja legfőbb célja, hogy foglalások érkezzenek rá. Ha foglalási felületként tekint honlapjára, segít több vendéget szerezni.

Honlap design

Rettenetesen el lehet rontani egy honlapot a designal. Itt nem csupán az ízléstelenségről van szó, hanem arról, mit szeret a látogató, hogy érzi jól magát és milyen információt mikor kap meg. Ezek mind-mind a honlap design részei, és a gyakorlati megvalósítás előtt a monitoron alakulnak ki. Minden elemnek összhangban kell lennie a célokkal, és az szállás arculatával, akkor lesz a honlap design hatékony is, nem csak szép!

Honlap elemzés

Egy honlap elemzés megmutatja a múlt hibáit, a konkurencia módszereit, és a teendőket, melyeket el kell végezni egy honlap felújításához, vagy az egész marketing szemlélet átfogalmazásához.

Honlap előkészítése

A honlap előkészítése nélkül ne vágjunk bele új honlapunk megvalósításába! A biztos alapot a konkurencia- és saját honlap elemzése, a Google listáinak és saját látogatói szokások elemzése adja. Ezek alapján olyan struktúrát készíthetünk, ami látogatott honlapot, elégedett látogatókat eredményez.

Honlapkészítés menete

Máshogy készül egy oldal, ha már volt honlapja, és máshogy, ha még nem. Mindenképp szükség van viszont egy alapos stratégiai tervezésre mielőtt a megvalósításhoz látnánk. A folyamat tehát: vizsgálat, tervezés, kivitelezés, utómunkálatok. Hogy néz ki pontosabban? Leírjuk Önnek a honlapkészítés menetét.

HTML

Az Internetre készült "programozási "nyelv, aminek segítségével honlapokat készíthetünk. A honlapok készítésének alapja, segítségével feldobhatja oldalait, érdemes kicsit megismerkednie vele, ha honlapját Ön kezeli.

Keresőbarát honlap

Mindennek az alapja egy keresőbarát, jó felépítésű honlap. Alapok hiányában ugyanis később kétszer annyi munkába kerül a korrekció.

Kezelhető tartalom, adminisztrációs felülettel

Egy szállodai honlap gyakran változik. Kezelőfelületünkön Ön minden tartalmat módosítani tud, méghozzá egyszerű szövegszerkesztő segítségével! Nem kell várnia, amíg a webmester visszajön a nyaralásból! Étlap, itallap módosításokat, új akciókat bármikor bárhonnan feltölthet. Milyen előnyök várják még? Itt bővebben is írunk a kezelhető adminisztrációs felület tulajdonságairól!

Konverzió a szállások honlapjain

A mai üzleti környezetben olyan internetes jelenlétre van szüksége egy szálláshelynek, ami nem pusztán egy megjelenést biztosít, hanem az értékesítést támogatja. Egy szálláshely honlapkészítése során gondolunk kell a vendégek számának növelésére, így a honlap népszerűsítésére, és a látogatók vendéggé konvertálására. Találgatások helyett a vendégszerző honlapok eredményességét konverzióval számszerűsítsük.

Saját honlap minden szállásnak

Ingyenes tárhely nem bizalomgerjesztő! Legyen saját honlapja, annak minden előnyével: saját e-mail címmel, domainnévvel, és egyszerűen kezelhető tartalommal, funkciókkal! Miért? Saját honlapra több száz okot tudnék felsorolni, de itt csak párat írtam le.