Keresőbarát honlap

Mindennek az alapja egy keresőbarát, jó felépítésű honlap. Alapok hiányában ugyanis később kétszer annyi munkába kerül a korrekció.

 

keresőbarát honlapKeresőbarát honlap, azaz mit szeretnek a keresők?

A keresőmotorok, mindenek előtt a szabályos kódolású, a tartalom minden részében releváns oldalakat részesítik előnyben. Olyan honlapra van tehát szüksége, ami kódolásában szabványos és gyors, tartalmában pedig informatív. Ezért olyan tartalmakra is gondolnia kell, amellyek ezt az igényt támogatják, és egy-egy témát részletesen kidolgoznak. Munkánk során mi is ezek megvalósításában segítünk, Önnek egy olyan hozzáállásra van szüksége, ami egy tartalmas honlap létrejöttét támogatja.

A Megrendelő szerepe

A megrendelőnek tudnia kell, hogy nem egy hétköznapi honlap készül, hanem egy komplexebb, a keresők és a látogató igényeit is kielégítő, a marketing munkát elősegítő, értékesítési felület. Ezért már az honlap előkészítését is alaposan kell elvégezni, a keresőoptimalizálásban jártas szakember által javasolt honlapstruktúrát kell gazdag tartalommal kivitelezni.

A keresők a környék szakemberét keresik, az Ön szállását

A keresők érdeke, hogy egy-egy kifejezésre tartalmilag megfelelő honlap kerüljön a látogatók elé. Ha az Ön oldala nem csak szállodájáról szól, hanem a környékről, és a szolgáltatásokról, és rengeteg kapcsolódó témáról, akkor sokkal jobb színben tűnik fel a keresők szemében, sokkal előrébb kerül a találati listákon. Ez azt jelenti, hogy tartalmilag gazdag honlapot kell produkálni. Akár 100 oldal tartalmat pedig már első hallásra sem könnyű megírni, pedig rengeteg látogatóval kecsegtet.