Honlap design

Rettenetesen el lehet rontani egy honlapot a designal. Itt nem csupán az ízléstelenségről van szó, hanem arról, mit szeret a látogató, hogy érzi jól magát és milyen információt mikor kap meg. Ezek mind-mind a honlap design részei, és a gyakorlati megvalósítás előtt a monitoron alakulnak ki. Minden elemnek összhangban kell lennie a célokkal, és az szállás arculatával, akkor lesz a honlap design hatékony is, nem csak szép!

 

Honlap design tervezés, szépség és használhatóság egymás mellett

honlap designKellemes megjelenéssel még csak egy lépést tett, hogy honlapján maradjanak a látogatók. Az adu ász, amikor olyan honlap kialakítást kap, ahol vendégei azonnal megtalálják a keresett információt, így bosszankodás nélkül hangolódhatnak rá szállodájának miliőjére.

Arculathoz illeszkedő honlap

Amikor egy cég megjelenését készítjük, legyen az arculat, újsághirdetés, vagy honlap, célunk a teljes egység megteremtése, egy koncepció végig vitele minden elemen. Ennek oka a megjegyezhetőség elérése, így a különböző médiumokban való megjelenés összeköthetősége, ami magasabb megtérülési arányt eredményez.

A nálunk készült elemek mindig összekapcsolhatóak, így egyaránt illeszkednek a céghez és a környezethez is.

Mit szeret a felhasználó?

Mindent a látogatóért teszünk, hiszen a cél a foglalás elérése. Ennek érdekében folyamatosan tanulmányozzuk a szállást foglalók viselkedését, és tulajdonságaik alapján gyakorlatilag az orruk elé tesszük az Őket érdeklő elemeket, mint a galéria, vagy az akciós csomagok.

Mi az, amit sose tegyünk tervezés során?

  • Ne készítsünk olyan honlapot, ami a megszokottól eltérő navigációt használ, hiszen tudjuk, hogy a sok keresgélés elveszi a kedvét a böngészéstől.

  • Ne tömjük tele az oldalt figyelemelterelő, villogó elemekkel, mert akkor elvonjuk a figyelmet a valódi céloktól.

  • Ne készítsünk intro oldalt, mert nem akarjuk húzni az időt az információk mielőbbi átadása előtt.

  • Ne zsúfoljunk be reklámokat, mert tudjuk, hogy a látogatónk szállást keres, és azt szeretnénk, ha ezt az Ön oldalán tenné meg.

  • Általában kerüljünk mindent, ami kizökkenti vendégünket foglalási céljától.