Saját honlap minden szállásnak

Ingyenes tárhely nem bizalomgerjesztő! Legyen saját honlapja, annak minden előnyével: saját e-mail címmel, domainnévvel, és egyszerűen kezelhető tartalommal, funkciókkal! Miért? Saját honlapra több száz okot tudnék felsorolni, de itt csak párat írtam le.

 

Teljesen saját honlap, teljes kontrollt ad

sajat honlapSaját domainnév, saját tárhely, azaz teljesen a szálláshely birtokában lévő honlap adja meg azt a biztonságot, amit minden értékesítő megérdemel. Ügyeljen arra, hogy honlapja ne függjön mástól, azaz semmiképp ne helyezze el ingyenes tárhelyen. Egy ingyen tárhely, vagy ingyen honlap ugyanis még a laikus felhasználónak is szemet szúr, így negatív hatással van a foglalásra.

Az általunk és partnereink által kínált tárhelyek biztonságot, és önállóságot biztosítanak honlapja számára az év minden napján.

Az honlap adminisztrációs felülete

Honlapját egy tartalomkezelő rendszer (CMS) kezeli, amit egy adminisztrációs felületen keresztül fog tudni elérni. Ezeknek a felületeknek több fajtája van. Vannak a cégek által fejlesztettek, és a nagyobb közösségek által írt úgynevezett OpenSource rendszerek. Az előbbit nem szokták a cégek kiadni a kezükből, így egy esetleges cégváltásnál elúszhat az egész munka. Ne dolgoztasson olyan céggel, aki az oldal forráskódját nem adja oda.

A SzállásMarketing mindig közösségek által fejlesztett CMS-t használ, ami támogatja a keresőbarátságot, és fejleszthetőségével hosszútávon is megbízható hátteret nyújt honlapja kezeléséhez.

Honlap e-mail címei

Honlapján található, és levelezéshez használt e-mail címek ugyanúgy alakítják a cégéről kialakított képet, mit logója, vagy domainneve. Ne felejtse el címeit domainnevéhez igazítani, így sokkal megbízhatóbbá válhat vendégei és partnerei szemében. Semmiképpen se használjon ingyenes szolgáltatónál regisztrált postafiókot!

Mi mindig az e-mail cím funkciójának megfelelő elnevezéseket tanácsolunk, így nem csak megbízhatóbbá válik, hanem levelezőpartnerei is tudatosabban írnak majd Önnek.