Kezelhető tartalom, adminisztrációs felülettel

Egy szállodai honlap gyakran változik. Kezelőfelületünkön Ön minden tartalmat módosítani tud, méghozzá egyszerű szövegszerkesztő segítségével! Nem kell várnia, amíg a webmester visszajön a nyaralásból! Étlap, itallap módosításokat, új akciókat bármikor bárhonnan feltölthet. Milyen előnyök várják még? Itt bővebben is írunk a kezelhető adminisztrációs felület tulajdonságairól!

 

Kezelhető adminisztrációs felület, mert a honlapkészítés után is van élet

adminisztracios feluletA vendéglátásban különösen gyakori probléma a honlapok tartalmának frissítése. Gyakran kell akciókat feltölteni, árakat változtatni. Ezeket a feladatokat (ha nem igénylik karbantartás szolgáltatásunkat) gyakran nem az informatikus, vagy a honlapkészítő, hanem a recepciós, vagy maga a szálláshely tulajdonosa végzi el. Éppen ezért ajánlunk olyan, egyszerűen kezelhető word alapú honlap adminisztrációs rendszert, amit mi is használunk.

Egyszerű, mint egy szöveges dokumentum

A világ bármely pontjáról beléphet a honlap kezelőfelületére, ahonnan a megrendelésektől az oldal tartalmán át a menüpontokig mindent kezelhet. Programozói tudás nélkül javíthatja az árakat, vagy teheti fel a környék programjait.

Amikor tervezi honlapját, gondoljon arra, mit kell majd a későbbiekben frissíteni, és milyen gyakorisággal. Ha Ön tudja elvégezni a frissítést, sok időt, és pénzt takaríthat meg.

Milyen előnyöket jelent az adminisztrációs felület?

  • Megszokott szövegszerkesztés: nem kell új felületet megtanulni, a megszokott szövegszerkesztői felülethez hasonlón kezelheti tartalmait. Sőt! Előre beállítjuk a főcím, alcím, folyószöveg stílusait, így azok az egész honlapon egységesen jelennek meg.

  • Képek kezelése: a médiakezelőbe feltöltött képeket könnyedén illesztheti bele a tartalomba, így akár galériát is létrehozhat, amihez képnézegető is társul.

  • Cikkek, programok kezelése: a frissülő tartalom keresőmarketing és látogatói szempontból is hasznos egy szálláshely honlapján. Az adminisztrációs felületen felvitt cikkek automatikusan a megfelelő menüpontban jelennek meg, a programok és aktualitások megjelenése pedig időzíthető, azaz a rendszer beállítható, mikor jelenjen meg az írás, illetve mikor váljék láthatatlanná.

Keresőbarátság

Keresőbarát, és eredmény centrikus honlapkészítés alapja, hogy egy megbízható és bővíthető tartalomkezelő rendszer működtesse a honlapját. Az általunk használt OpenSource (közösség által fejlesztett, és felhasználható) honlapmotor minden szállásadói kritériumnak megfelel, így tökéletes vendégszerző megoldásként szolgál.

Honlapjának a lelke a fejleszthetőség

Annak sem kell csalódnia, aki csak ismerkedik az internettel, és egy egyszerűbb honlappal indítaná online vendégszerzését. Pár menüpontos felületet később épp úgy fel lehet ruházni a legmodernebb funkciókkal, mintha egy nagyobb honlappal indult volna. A szálláshely, vagy éppen a pénztárca igényeihez igazíthatóságnak köszönhetően mindenki megtalálja megfelelő konstrukcióját.

Összekapcsolhatóság

A rendszer kiegészíthető, illetve összekapcsolható kiegészítő lehetőségekkel, mint például a hírlevél rendszer, aminek segítségével egyre növekvő ügyféladatbázist építhet ki, így érve el egyre több érdeklődőt. Az oldalba integrálható videók, flash animációk, galériák segítségével olyan felhasználói élmény adható az érdeklődőnek, mintha éppen a szálláshelyen járna.

Milyen előnyöket jelent a tartalomkezelő rendszer?

  • Felhasználóbarát egyedi megjelenés: a rendszer a háttérből irányít, a megjelenés a honlapkészítés során megtervezett honlap design alapján fog megjelenni. Különösen nagy hangsúly fektetünk a látogatói szokásokra, hogy minél nagyobb konverziót érhessünk el.

  • Egyszerű szerkesztési felület: tartalmát az itt leírt egyszerű szerkesztési felületen alakíthatja, akár külső segítség nélkül.

  • Keresőbarátság: mi keresőbarát honlapokat készítünk. Ennek megfelelően a rendszer képes a legkifinomultabb műveletek kivitelezéséhez, hogy a találati listákon  honlapja útjába semmi se állhasson. Minden oldalhoz megadhatja a kulcsszavakat, leírásokat, és címeket, keresőbarát url-eket.

  • Jelszóval védett oldalak: felhasználóinak külön, jelszóval védett oldalakat hozhat létre, ezzel is kialakítva a vendég megkülönböztetett érzését.

  • Moderálható vendégkönyv: a bizalom kialakításának egyik legjobb módszere, a vendégkönyv. Szálláskereséskor sokszor adunk más véleményére, adjon Ön is egy esélyt, hogy vendégei leírhassák élményeiket!

 

 

Felejtse el webmestere telefonszámát!

Nincs más hátra, mint elfelejteni webmestere telefonszámát, aki lassan, és költségesen frissítette honlapjának tartalmát! Ezentúl Ön is el fogja tudni végezni feladatait akkor, amikor Ön akarja!