Google szolgáltatások

A Google több olyan szolgáltatással bír, amikkel javíthatjuk megtalálhatóságunkat az interneten, illetve előrébb kerülhetünk a keresők találati listáin. Ilyenek a térképen való megjelenés, vagy a Google+ szállodai oldal létrehozása. Google szolgáltatásokkal beállíthatjuk ezeket a lehetőségeket.

google szolgáltatások

Google szolgáltatások

A Google szolgáltatásaival számos előnyt ad szállásnak. Gyakorlatilag "kötelező" használatuk, mert nélkülük hátrányt szenved egy hotel. Segítségével viszont előrébb kerülünk a találati listákon, több érdeklődőt kapunk és valószínűleg jobban is fog tetszeni közönségünknek honlapunk is.

Milyen Google szolgáltatásokat érdemes igénybe venni?

  • Google Cégem - a térképet egymilliárd felhasználó használja naponta. A rajta való rendezett  megjelenést biztosítja számunkra a szolgáltatás. Google cégem blogbejegyzéseinket itt nézheti meg.

  • YouTube csatorna - jó találati pozíciót érhetünk el segítségével, és mivel a szállásunkat vizuálisan szeretnék megismerni leendő vendégeink, így elengedhetetlen is.

  • Google+ oldal - a rangsorolásban segít és közösségi média csatornaként is funkcionál.

  • Google Analytics statisztika - ingyenesen elérhető statisztikai rendszer, aminek segítségével azt is megmérhetjük, hogy hány foglalás történt egy kulcsszó, vagy egy másik honlap segítségével.

A Google-nek nem csak a "kötlező" szolgáltatásait érdemes igénybe venni. Rengeteg hasznos funkciót kínál a levelezéstől a dokumentumkezelésen át a statisztikáig. A Keresőmarketing fejlődésével a Google szolgáltatásai egyre dominánsabban befolyásolják helyezését a találati listákon. Érdemes tehát még idejében elkezdeni használatukat, és folyamatosan tanulni a változásokról, nehogy lemaradjon versenytársaihoz képest!

 

Mit nyújt a SzállásMarketing Google szolgáltatásaival?

Kialakítjuk a Google térképen való megjelenését, és Google+ céges oldalát. Feltöltjük képekkel, és beállítjuk honlapján a Google szközeit, hogy az emberek tetszése a keresők találati rangsorára is kihathasson. Beállítjuk oldalán a Google Alanytics statisztikát, amitől gyakorlatilag minden mérhetővé válik oldalán.

 Érdeklődjön, vagy rendelje meg.
SZERETNÉL RÓLA BESZÉLNI?
ÍRJ MOST!