A turizmus marketingeseinek


"SzállásMarketing Workshop"
bemutatja:

Időtakarékos marketing stratégia
a szállás saját erőforrásaival
Budapest, 2016 december 07.
09:00 - 14:00 óra
A regisztráció lezárult


Kiscsoportos workshop Budapest központjában, gyakorlati példákkal.
Megnézzük egy szállás online médiabirodalmának kialakítását.

Regisztráció és árak

Témák és tartalom

Lantos Mihály

Témafelvetés

Vendégeinknek meghatározott foglalási szokásai vannak. Végigvesszük mik ezek, és hogyan tudjuk támogatni ezt a folyamatot, már ma rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogy több foglalásunk legyen.

 

Hírlevél, tartalom,közösségi média és AdWords már rendelkezésünkre állnak, ezeket stratégiába ágyazzuk, és Google Analytics segítségével megtanuljuk mérni eredményességüket.

 

Gyakorlatokat nézünk arra, hogyan fogjunk neki az egyes feladatoknak olyan eszközökkel, amik már most is az orrunk előtt vannak, nem drágák, így használatukat már a héten el is lehet kezdeni.

Tartalom

09:00 - 9:30 - Regisztráció

 

09:30 - 11:30 - I. Blokk

- Online marketing stratégia és saját médiabirodalmunk, azaz hogyan alakítsuk ki felületeink rendszerét a vendégfolyamatok támogatására?

- Hírlevél, amit egy szállás azonnal el tud kezdeni használni és automatizálásán is időt nyerhet.

- Tartalom minden felületre szükséges. Tegyük egyszerűbbé munkánkat: megnézzünk meg egy sablont, aminek elkészítése után kevesebb időt kell tartalmakat posztolásán, hírlevél kiküldésén gondolkoznunk.

- Közösségi média, amin amellett, hogy folyamatosan kommunikálunk, értékesítési kampányokat is indíthatunk.

 

11:30 - 12:00 - Kávészünet

 

12:00 - 14:00 - II. Blokk

- AdWords a keresési hirdetéseken túl, azaz hogy tudom saját közönségemet - vagy akár a konkurensét - megszólítani alacsonyabb költségvetésű kampányokon keresztül

- Google Analytics, aminek segítségével mérhetjük eredményességünket. Segítségével fölösleges munkától és költségektől kímélhetjük meg magunkat, vagy megnézhetjük, melyik eszköz támogatja és melyik aszisztál foglalásainkhoz.

- Hogyan kezdjek neki? GYAKORLATI RÉSZ Megnézzük, hogyan lehet témákat és kulcsszavakat gyűjteni, majd ezekből könnyen tartalmakat generálni a közösségi médiába, vagy hírlevelünkbe. Végigveszünk néhány példát, hogyan lehet automatizált és szegmentált leveleket küldeni annak a vendégnek, aki éppen akkor kíváncsi üzenetünkre.

 

Regisztráció és árak
Előadó

Lantos Mihály

Anders Tamás

2006 óta foglalkozik szállások online marketingjével, és erről blogjában már több mint 150 cikket jelentetett meg.

Több, mint 14 éves online marketing tapasztalattal a háta mögött több olyan stratégiát is kidolgozott, amivel szállásokat segít vendégeket szerezni.

Közös munka közben az oktatást helyezi előtérbe, hogy a munka után a szállás maga is üzemeltetni tudja a kézhez kapott tudást és eszközöket.

 

Főbb területei:

 

 ...

katedra nyelviskola teremHelyszín

Katedra Nyelviskola terme:
Budapest, Anker köz 1, 1061


Konferenciaterem a Katedra Nyelviskola oktatási központjában az Anker köz 1-3-ban találhatók. Tömegközlekedéssel megközelíthető bármelyik metróval, a 47-es, 49-es villamossal, és a 9-es, 105-ös busszal.

Tudnivalók

A Workshophoz Catering nem tartozik, de a nyelviskola büféje szeretettel vár mindenkit.

 

 

 

Regisztráció

Regisztráció lezárult!

 

 

 Kapcsolat


PrsSign Bt.

Cím: 1032 Bp. ALig u. 5.
E-mail: info@szallasmarketing.hu 
Web: www.szallasmarketing.hu

Social: facebook Twitter
logo