honlapelemzésHonlap és online jelenlét elemzése

Szakember elemzése honlapjáról olyan hibákat tár fel, amik esetleg gátolhatják a foglalás folyamatát, bizalom kiépítését. Elemzésünkben olyan javaslatokat teszünk, ami nagyban javíthatja honlapja hatékonyságát!

Elemzés csomagok
Mit kap elemzésünkben:

  • Megfelel honlapja az utazói elvárásoknak?

  • Rendesen tudnak foglalni vendégei?

  • Social média felületek megfelelőek a honlapon?

  • Hogyan javíthatja felületeit?

Az átfogó elemzés részletei:

Minden oldalról megvizsgáljuk honlapját és online jelenlétét, konkurenciáját. Feltérképezzük mik a hibák amiket azonnal, és mi amiket hosszútávon kell orvosolni. Javaslatokat adunk, mitől lesz jobb online jelenléte. Mindezt írásban, szóban, és akár videón is megkapja!

Honlap használhatóságának elemzése

Egy honlap használhatósága a felhasználói élményt jelenti. Azt mutatja meg, hol akad el látogatója, mik azok a pontok, mik nehezítik a foglalás menetét, és hol lehet olyan bizalomnövelő elemeket elhelyezni, amik támogatják az értékesítést.
Mi akadályozza, és mi segíti látogatóit honlapján a foglalásban? Milyen funkciók segítik, az oldalon tartani a látogatót? Jók e a fotók, olvasható e a szöveg, illetve értékesít e a honlap?

Elemzés csomagok
Konkurencia vizsgálata

Érdemes tudni, mi történik a környezetünkben az interneten. 3 konkurens oldal technikáját, módszereit, és jelenlétét nézzük át, megnézzük mit csinálnak jobban, és mit rosszabbul. A világ trendjei tekintetében is megnézzük, honlapja mennyire követi azokat.

Technikai keresőoptimalizálás

Megvizsgáljuk honlapjának technikai felkészültségét, hogy megfelel e a Google elvárásainak, illetve listát írunk a javítandó hibákról. Megvizsgáljuk kulcsszavait, és tartalmait, lefedik e a megfelelő kulcsszavakat.

Videós elemzés

Az elemzést a képernyőt felvéve is elvégezzük, és elküldjük Önnek, így bármikor visszanézheti mik a honlap kritikus pontjai, és melyik elemhez milyen módosítást ajánlunk. Még több ötletet, kaphat videóból a vizualitás és az élőszó miatt. 

Honlap elemzés csomagjaink:

Honlap elemzés alap csomag

- A honlap használhatóságának elemzése
- Honlap eszközeinek a vizsgálata
-1 konkurens oldal vizsgálatat

16.000 Ft+Áfa

Honlap elemzés haladó

- Honlap használhatóságának elemzése
- Honlap eszközeinek a vizsgálata
- 3 konkurens oldal vizsgálata
- Videós elemzés
- Google Analytics vizsgálata
- 1 órás személyes, vagy Skype konzultáció a honlapról

30.000 Ft+Áfa

Rendelje meg még ma! 

 


Rendelje meg még ma, és ismerje meg jobban lehetőségeit!