Grafikai tervezés szállásoknak

nyomdai elokeszitesGrafikai tervezés szolgáltatásainkat elsősorban szállások számára alakítottuk ki úgy, hogy mindenre kiterjedő megjelenést biztosíthassunk. Egy kézben tudja tartani megjelenése minden formáját, így érheti el a gyors tervezést, és minden téren egységes designt.

  • Arculattervezés

  • Szórólap készítés 

  • Plakát tervezés

  • Névjegykártya

  • Étlap tervezés

  • Katalógus szerkesztés

  • Céges levélpapír

 

Arculattervezés

A SzállásMarketing arculattervezés szolgáltatásával kisebb és nagyobb szálláshelyeknek is egy utazó szemében tetszetős, marketing célokat szolgáló arculatot készít. Célunk, hogy az egység megteremtésével növeljük a megjegyezhetőséget, így támogassuk a reklámkampányok hatékonyságát. A hozzá kevésbé értőknek is tanácsot adunk, milyen megjelenés való hozzá, és céljaihoz.
Olvasson többet arculattervezés szolgáltatásunkról , vagy kérdezzen tőlünk!

Szórólap készítés

Szállodai szolgáltatás igényeihez igazított szórólap készítéssel könnyebben foghatja meg vendégei figyelmét, így nagyobb eséllyel veszik igénybe szolgáltatását. Szórólapok esetében is különös figyelmet fordítunk a szálláshely egészéhez való alkalmazkodásra, így biztosítva a beazonosíthatóságot. Ötleteinkkel igyekszünk segíteni Önt, hogy szórólapja cselekvésre ösztönözzön, és összekapcsolható legyen akár a honlappal, vagy egyéb kampányokkal.

Plakát készítés

Plakát készítés során is a szálláshely arculatához igazodunk. Különösen odafigyelünk, hogy a közölni kívánt információk már távolról olvashatóak, felismerhetőek legyenek, így érve el a megfelelő marketing hatást.

Névjegykártya

Bemutatkozás mellé kötelező kiegészítő a névjegykártya. Arculatához Önnek és munkatársainak is elkészítjük névjegyét méghozzá kreatív marketing megoldásokat is adunk mellé! Még egy ilyen kis papírdarabon is múlik, hogyan ítélik meg. Ha tovább olvas , segítünk!

Étlap tervezés

Egy étteremmel felszerelt szálloda elengedhetetlen kelléke az étlap. Megtervezzük, és mindehhez ötleteket adunk, hogyan lehet egyszerű ármódosítást végrehajtani, vagy tartós étlapot tervezni. Legyen már étlapja is étvágygerjesztő, hogy kellemesebb étkezést biztosítson! Többet is olvashat az étlaptervezés szolgáltatásunkról...

Katalógus készítés

Szállodai katalógus készítéssel bemutathatja szolgáltatásait és a környéket vendégeinek. Hasznos időtöltést kínálhat, és a szállás jól felszereltségét mutathatja a szobákban elhelyezett kiadvánnyal. Igényesen, olvashatóan és a szállás megjelenéséhez igazítva készítjük el.

Levélpapír készítés

Egy levélpapír nem csak a recepción, vagy cégek közötti levelezésre alkalmas. Szobákba elhelyezve a vendég szabadon felhasználhatja, másnak elküldheti, hirdetheti a szállodát. Hasznos eszközként ajánljuk a hirdetni valók megjelenítésére a faliújságon, folyosókon.
ÍRJ MOST, ÉS KEZDJÜK EGY INGYENES BESZÉLGETÉSSEL

Írj nekünk üzenetet!