Google megbízható fotós

megbízható fotós

Google megbízható fotósaként szállását virtuális sétával tudjuk bemutatni az érdeklődőknek, amivel bizonyítottan több vendéget tud magához csábítani. Az, hogy hol és hogyan jelenik meg szállása a Google térképen kiemelt fontosságú, hiszen ezekkel a megjelenésekkel vendégeket szerezhet!

 

Minősített Google fotósként tapasztalatunkkal segítjük. Szállások online marketingjével foglalkozunk, így a vendégek igényei szerint tudjuk kialakítani panorámaképeit és a virtuális sétáját is.

Mi az a Google Street View?

A Google a térképén lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy belső és külső tereikkel virtuálisan is bemutatkozzanak az irántuk érdeklődő közönségnek. A Google keresőben, térképen és G+ szolgáltatásban a 360 fokos panorámaképek hatására jobb pozícióba kerül a szállás, és a virtuális séta után nagyobb hajlandósággal foglalnak a felhasználók.

Ezeket a panorámaképeket viszont nem a Google, hanem olyan minősített hivatalos fotósok helyezik el, mint mi is. Engedje meg, hogy segítsünk!

Virtuális séta készítése szállások számára

Egy felmérés szerint, aki virtuális sétán vesz részt egy szállásnál, az kétszer olyan nagy hajlandóságot mutat a foglalásra, mint aki nem. A virtuális séta készítése tehát nem elhanyagolható jelentőséggel bír. A túra során a látogató végigsétálhat a szállás szobáin, bárján, wellness részlegén, vagy akár a hotel parkjában is.

Ez az élmény biztonságot ad számára arra vonatkozóan, hogy milyen helyre fog érkezni, illetve mire számíthat ott.

 Hol kap láthatóságot?

google keresésGoogle keresésnél

Amikor nevére keresnek a Google keresőben, külön felület jelenik meg a szállás és más vállalkozások számára. Térkép, fényképek, elérhetőség, nyitvatartás és akár foglalási lehetőség is azonnal elérhető. Emellett megjelenhet virtuális sétája, ami még jobban feldobja a látogatói élményt. Ezen adatok rendbetételét, és az Ön tulajdonába helyezését is el tudjuk végezni.
Nézzen meg a megjelenésre egy példát!

google térképGoogle térképen

A leghasználtabb mobil alkalmazás a Google térképe, de az asztali megjelenésekkel együtt 1 milliárd egyedi látogatóval bír naponta. Az emberek ezen a felületen is találnak, néznek, illetve foglalnak szállást. Azzal, hogy rendbe tesszük felületét, könnyebben találnak Önre, a több és pontosabb információk tudatában többen is foglalnak szállást.
Nézzen meg egy példát a térképes megjelenésre!

google szállás keresésSzállás keresésnél

 A térképen bizonyos kereséseknél (pl.: "szállás pécs") több szállás is megjelenik a térképen, hogy az utazó lokális alapon választhassa ki a neki megfelelőt. Segítünk jobb pozícióban és rendezettebb külalakkal kikerülni ezeken a felületeken, hiszen itt is sok múlik az első benyomáson.
Nézzen meg egy példát a térképes megjelenésre.

 

Rendelje meg!

 

 
Google cégem optimalizáció

street view trustedAhhoz, hogy Önnek hatása legyen térképes megjelenésére, az úgynevezett Google Cégem szolgáltatásba kell regisztrálnia, illetve ha már megjelenik a térképen, akkor a felület tulajdonjogával kell rendelkeznie. A birtoklás megszerzésével Önnek módja nyílik téves adatok korrigálására, egyedi leírás hozzáadására, honlap összekötésére, képek cseréjére, valamint a vélemények kezelésére is.

A birtoklás az első lépés, de minden mondat, minden kép számít, hogy a különböző listákon előkellő pozícióban, azaz több érdeklődőhöz jusson el a szállás neve.
Mind a Google Cégem fiók kialakításban, mind pedig a jobb pozícióban való megjelenésben segítségére leszünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 Árak

Más fotósokkal ellentétben mi teljes szállását azonos áron fotózzuk be, és a teljes képre törekszünk a szállás méretétől függetlenül. Csomagjaink ezért egyéb extra szolgáltatásokkal bővítettük, mint az optimalizálás is.

Csomag

Csomag tartalma

Ár

Alap

Utcakép+5-10 helység befotózása

50.000 Ft+Áfa

Plusz

Utcakép+5-10 helység befotózása és a szállás felrakása a Google My Business szolgáltatásba

70.000 Ft+Áfa

Optimális

Utcakép+5-10 helység befotózása és a szállás felrakása a Google My Business szolgáltatásba, valamint a térképes megjelenés optimalizálása jobb megjelenés, több látogató érdekében.

Egyedi megállapodás

Keressen minket, örömmel segítünk!

 

Rendelje meg még ma!

 

Cikkeink a Street View témában

Több cikket is publikáltunk blogunkban, ezeket olvashatja a linkeken: