Honlapkészítés szállásoknak

Legyél nagy hotel, vagy kis szállás, online központod a honlapod
0
éve készítek honlapokat
0
honlapot készítettem
0
weboldallal foglalkoztam
0
éves látogatószám

Miért dolgozz velem?


 • Szállásokra specializálódtam
 • Nem csak honlapot kapsz, tanácsokat is
 • Honlapod támogatja majd teljes jelenlétedet

Nézd meg a szállás honlap alapjait:

Néhány referenciám

logo boulevardcity

logo had a hazam teteje vendeghaz

logo saralux

logo bacchus

logo hotelaphrodite

logo termal lakopark

Honlap szállásoknak

honlap szállásoknakA szállás honlapja, online jelenléted központi eleme. Itt történnek a jutalékmentes foglalások, konverziók.

Honlapkészítés közben gondolni kell a környezetre és a vendégeid szokásaira is, ezeket fogjuk közös munkára.

Mit kapsz a honlap mellé?

 • Oktatok is, hogy tudd mire van szükséged

 • Közösen gondolkozunk, így ötleteinket is adok

 • Rendszerbe illik a honlap hogy közösen dolgozzanak felületeid

 

A honlap maga nem egy drága dolog

Ha már kértél ajánlatot cégektől, félmillió fölötti ajánlatot is kaphattál. Menkülj az ilyen cégektől, mert maga a honlap nem egy kifizethetetlen felület!

Nem tanácsolom, hogy fölösleges egyedi fejlesztéssel terheld a pénztárcádat, hiszen olyan nyílt forráskódú rendszerek állnak rendelkezésre, amikkel a nagyobb szállodaláncok is dolgoznak! Ezek sokkal felkészültebbek a mindennapos változásokra, sok olyan elemet tartalmaznak, vagy lehet rájuk felhúzni, mint a:

 • Mobilbarátság

 • Keresőoptimalizált programozás

 • Blogmotor

 • Űrlapok, beilleszthető foglalási felületek, stb.

Egy szállás honlapjának sikere a stratégián múlik

Biztos alapot kapsz, nem a közepébe csapunk!

A weboldalad struktúrájával, az előző weboldalad elemzésével kezdünk. Biztos alapra építkezünk és nem fogok csendesen ülni, amikor rossz stratégia mentén szeretnél haladni. A honlapod lelke a felépítésen fog múlni, a vendégeid szokásain és azon, hogyan tudod a kettőt összehangolni.

Online tapasztalatot teszek az elképzeléseid mellé. Szeretek tanítani, (erre tananyagot is készítettem) így kifogyhatatlan türelemmel tudunk előre haladni.

Veled közösen dolgozunk

Úgy gondolom, hogy értened is kell amit csinálok. Ne csak szemlélője legyél honlapod készítésének, hanem váljon a szálláshelyed részévé, hiszen egy új munkatársat kapsz, aki segít vendégeket szerezni.

 • Közösen gondolkozunk, ötletelünk

 • Szállásodra szabjuk a felépítést

 • Rád szabjuk a kezelhetőséget

Te ismered szállását, én pedig a vendégekhez vezető online eszközöket. Ezeket illesztjük össze, hiszen így lehet elindulni a vendégekért.

Rendszerben gondolkozás

Kidolgozott vendégszerzési stratégiám van. Ha még nem ismered, akkor az ITT KEZDD rész olvasásával indíts. Segítek a honlapodat ebbe a rendszerbe illeszteni. Hidd el, kipróbáltam és működik.

Ismerem a vendégek döntési folyamatát, és felépítettem egy rendszert, amiben pontos helye van a szállások honlapjainak. Ezért lesz honlapod minden egyéb felülettel közösen működő, kampányaidat támogató rendszer része, és ettől lesz könnyebb dolgod, amikor keresőoptimalizálni szeretnél, hírlevelek mögé szeretnél tartalmat tenni, vagy karácsonyi kampányt készítesz.

Milyen honlap lesz a végeredmény?

Kor követelményeinek megfelel: igen, a rengeteg felsorolásnak, az értelmetlennek tűnő kihívásoknak meg fog felelni (Keresőbarát, mobilbarát, Analytics statisztika, Facebook pixel, közösségi összekötések, intelligens popup, minden eszközön működő, jogi követelményeknek megfelelő, stb.)

Bármikor bővítheted: ne egy statikus felületre gondolj! Hozzáadhatunk később nyelveket, új menüpontot, blogot, űrlapot, foglalási rendszert, új designt, landoló oldalakat, felögró űrlapot, közösségi modulokat, regisztrációt, törzsvendégprogramot, stb.

Fogod tudni kezelni: nem, nem kell majd a programozóra várni, hogy lecseréljen egy cikket, új csomagot tegyen fel. Az adminisztrációs felületen mindent tudsz változtatni. Ez azért is fontos, mert tudod végezni a napi munkádat...

Csináljuk együtt!

Kérdésed van? Felvilágosítást szeretnél? Keress meg és beszéljünk róla!

Facebook csoport

Turizmus Marketing Facebook csoport

Vélemények rólunk

Értesítő

Értesítés a szakmai anyagokról.
Ne maradj le!

11 éve vagyunk a szakmában, vigyázunk adataira!

zart facebook csoport

Értesítő

Értesítés a blogbejegyzésekről?
Tanulj minden héten!

11 éve vagyunk a szakmában, vigyázunk adataira!