közösségi média marketingKözösségi média marketing

Közösségi marketing szállások számára már egyáltalán nem egyenlő a Facebookal. Több médiumból áll, melyekre egységben, mint vendégszerző eszközre kell gondolni. Brandépítés, figyelem fenntartása, és értékesítés módszereit tudom elvégezni, illetve megtanítani. Szállásával elérheti, hogy:

  • Új vendégek találjanak Önre

  • Márkája erősödjön a közösségi médiában

  • Régi vendégek terjesszék jóhírét

Kérjen ajánlatot!

Segítek vendéget szerezni a közösségi média segítségével

Már a Web 2.0 megjelenésekor ott voltam és kezeltem közösségi felületeket. A cél akkor is a vásárlók megszerzése volt. Lájkvadászat helyett ma a cél, hogy folyamatos interakciót érjünk el egy folyamatosan bővülő - hírlevél adatbázusunkhoz hasonlóan - célközönségünkből álló bázissal. Legyen a közönség a Facebookon, a Twitteren (külföldi vendég), Istagram, YouTube vagy Pinterest felületeken,egy bevált folyamat végén honlapjára, majd a foglalási gombhoz tereljük.

Közösségi média stratégia segítségével automatizáljuk a működést és fenntarthatóvá tesszük a szállás marketing céljait támogató rendszert.

Megtanítom a közösségi marketingre

Önt, vagy a marketinges csapatát is megtanítom, hogyan szerezhet aktív követőket, és hogyan érheti el a potenciális vendégkörét. Felépített tananyag mentén elméleti és gyakorlati feladatok segítségével érem el, hogy hosszútávon is kezelni tudják a kialakított közösségi média stratégiát.

Különböző csatornák

Facebook marketing hoteleknek, apartmanoknak

Hazánkban a legelterjettebb közösségi média platform, mégis sokan nem hozzák ki belőle a maximumot. Rendezetlen felület helyett segítségemmel egy összetett rendszert, folyamatos felhasználói aktivitást, pénzszórás helyett célzott, és más felületekkel együtt dolgozó kampányokat, direkt foglalásokat segítek szerezni.

Instagram marketing hoteleknek, apartmanoknak

Az instagram ugyanúgy kötelező hely egy szállásnak, mint korábban a Facebook volt (amikor még nem mindenki látta ezt be). Ezen a felületen is több feladatot tudunk ellátni:

  • Segítek újabb követők szerzésében

  • Folyamatos tartalmakat biztosítok

  • Megtanítom a módszereket és a szállás profiljára szabom a tartalmakat

  • Az Instagrammot a vendégszerzés szolgálatába állítom

Youtube marketing

Ma még nagy lehetőségeket ad a Youtube használata, hiszen nem sokan használják a videók adta lehetőségeket. Segítek:

  • Jobb helyen megjelenni a keresőkben

  • ÉLMÉNYT adni a vendégeknek a döntési fázisukban

  • Több látogatót és vendéget szerezni videók segítségével